Paul Alexe's Blog

Despre mine

M-am născut într-o vară fierbinte. Evenimentul a fost cinstit cum se cuvine, în aceiaşi zi americanii trimiţând către Lună misiunea Apollo 11, cea care l-ar fi făcut pe Neil Aiden Armstrong să devină primul om care a păşit pe lună, moment în care ar fi exclamat: „Un pas mic pentru mine, un pas mare pentru omenire”! Nu ştiu la ce s-a referit, eu având doar cinci zile… Cert este că, o lună mai târziu, 500.000 de oameni se strângeau la Woodstock pentru prima mea aniversare. Sau… poate nu!

Ulterior, am crescut odată cu ţara. Am fost şoim (al patriei!), pioner, utecist. Premiant în cele mai multe cazuri (ohhh, da!). Frumoşi ani! Noroc cu lovitura de stat din decembrie 1989, că sigur mă făceau şi membru de partid! Noroc…sau poate nu! Evenimentele din decembrie 1989 m-au găsit servind patria, în uniforma de „marinel„, la dragoare de bază şi puitoare de mine, în Dana 0, Constanţa. Am apărat „deranjul din decembrie” cu arma în mână, pe mare şi pe uscat. Neşansa mea! Dacă n-aş fi fost în armată, cine ştie, poate mă amestecam şi eu printre cei care au devalizat Casa Albă şi acum puteam să mă număr printre „revoluţionarii” cu butic şi cafenea pe bulevard…

Din 1993, activez în presa sportivă constănţeană. În perioada 1993-2004 am scris în paginile cotidianului “Telegraf”, iar din 1995 şi… până în martie 2009 am fost (în diverse perioade) redactor, crainic, moderator de emisiuni sportive, realizator de emisiuni sportive şi de divertisment şi producător transmisiuni sportive la TV Neptun Constanţa. În această perioadă, am colaborat, ocazional, cu alte publicaţii şi posturi de radio, precum Gazeta Sporturilor, Vip, Radio Delta şi Radio XXI.

Pe plan publicistic, sunt coautor la trei lucrări ce au ca subiect sportul constănţean: “Handbal la malul mării” (2004, scrisă în colaborare cu Traian Bucovală şi Elena Frîncu) – carte ce a primit premiul special al Târgului de carte “Ovidius” (2004), “Istoria sportului constănţean – Box” (2008, scrisă în colaborare cu Claudiu Val şi Elena Frîncu) – carte ce a primit premiul pentru carte sportivă acordat de Asociaţia Presei Sportive din Constanţa (2008) şi „Istoria sportului constănţean – Lupte” (2009, împreună cu acelaşi bun prieten Claudiu Val Contevici şi Elena Frîncu), ultimele două făcând parte dintr-un proiect mai amplu, care îşi propune editarea unei istorii a mişcării sportive constănţene.

Pe plan familial, sunt căsătorit şi am doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cu siguranţă, cele mai importante realizări!

Acestea fiind spuse… Bun venit pe blogul meu!

Reclame

Un comentariu »

  1. Pai, ce sa comentezi la un asa C.V.? Doar sa-ti urez , in continuare, succes total, in cariera si acasa!

    Comentariu de claudiu val — 27/04/2010 @ 4:19 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: