Paul Alexe's Blog

08/04/2013

Un nou concurs de biliard – Bila 10, organizat de Lake View Constanţa

Filed under: Sport — paulcalexe @ 11:54 pm
Tags: , ,

LV_CN1

Sâmbătă, 13 aprilie 2013, Lake View Constanţa organizează un nou concurs de biliard. Se va juca Bila 10, concursul reprezentând un bun prilej de pregătire pentru cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional, unde se va juca tot Bila 10. Sistemul de joc: piramidă dublă până la final (maxim 32 de jucatori), primul la 5 (primul la 7 în finala pe faţă, finala pe spate şi finală), spargerea alternativă. Primii 4, dintre cei înscrişi, din clasamentul general al Campionatului Naţional 2013 – zona Dobrogea – vor fi capi de serie. Pot participa atât jucătorii legitimaţi, cât şi cei nelegitimaţi.

Taxa de înscriere: 50 de lei. Din suma strânsă, 80 la sută merge în fondul de premiere, iar 20 la sută în fondul de organizare. In cazul în care sunt prezenţi 32 de jucatori, vor fi premiati primii 8 (locul I: 500 lei, locul II: 280 lei, locul III: 200 lei, locul IV: 100 lei, locurile V-VIII: 50 lei). În cazul în care sunt prezenţi între 24 şi 32 jucători, vor fi premiaţi tot primii opt clasaţi, premiile urmând a fi calculate, proporţional, în funcţie de banii strânşi. Dacă vor fi prezenţi între 16 şi 24 participanţi, vor fi premiaţi primii patru clasaţi (premiile pentru tablou complet de 16 – 300, 190, 100, 50 lei).

Ora de începere a concursului va fi 11:00, tragerea la sorţi urmând a fi efectuată la ora 10.45. Înscrierile pot fi făcute până la ora 10.40. Se joacă în conformitate cu Regulamentul aprobat de către Federaţia Română de Biliard-Pool, regulament ce poate fi studiat AICI. Nu sunt permise ţigările şi alcoolul la masa de concurs (se poate fuma doar în time-out), comportamentul agresiv şi limbajul vulgar. Cei care nu respectă aceste prevederi vor fi excluşi din competiţie, fără returnarea taxei de înscriere şi fără posibilitatea de a se înscrie la următoarea competiţie organizată la Lake View.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: