Paul Alexe's Blog

18/07/2011

Constanţa Masters 2011: au început înscrierile pentru etapa a III-a!

UPDATE: SÂMBĂTĂ, 23 IULIE, ORA 10.30, TRAGEREA LA SORŢI! Cei care doresc să participe, rog confirmaţi telefonic!

La sfârşitul acestei săptămâni (23-24 iulie), Lake View Entertainment and Sports Center din Constanţa găzduieşte ultima etapă, a treia, din cadrul turneului de biliard „Lake View Constanţa Masters 2011” (Bila 8 ). Concursul se adresează exclusiv practicanţilor de biliard dobrogeni, având drept de înscriere doar concurenţii care au domiciliul în judeţele Constanţa şi Tulcea. Primele două etape au adus în finală aceiaşi doi jucători, Dincă Steriu şi Nicolae Sorin Son, victoria revenindu-i de fiecare dată primului. Dealtfel, cei doi au obţţinut deja calificarea pentru Mastersul din 5 august, la finele căruia vom afla numele „Campionului Constanţei” şi, implicit, a celui ce va primi un wild-card pe tabloul principal al celei de-a treia etape a Tacului de Aur (6-28 august 2011).

Taxa de participare este de 50 lei, sumă în care este inclus şi un voucher de 10 lei, pe care participanţii îl pot folosi la barul din incinta clubului. Înscrierile se fac la recepţia clubului (etaj I), tabloul de concurs fiind completat în ordinea înscrierilor.
În funcţie de numărul celor înscrişi, se va juca pe tablou de 32 sau 64, în sistem piramidă dublă, spargere alternativă, fără capi de serie.
Premiile vor fi în bani, pentru primii 8 (tablou 32) sau 16 (tablou 64), dar şi în ore gratuite de joc pentru toţi cei înscrişi (pentru detalii, vezi regulamentul).
Toate meciurile se vor juca pe mesele Dynamic II, cu arbitri de zonă desemnaţi de club. Semifinalele şi finalele vor avea arbitri la masă.

La finele etapei a treia a „Lake View Constanţa Masters 2011”, vom afla numele celui de-a treilea participant la „Masters”, în persoana câştigătorului de etapă. Dacă acesta va fi unul dintre cei doi deja calificaţi (Steriu sau Son), locul în finala din 5 august îi va reveni următorului clasat.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: