Paul Alexe's Blog

21/09/2010

Traian Băsescu, între realitatea lui şi realitatea noastră

Filed under: Politică — paulcalexe @ 4:57 pm
Tags: , ,

Preşedintele Traian Băsescu a simţit nevoia de a se adresa Parlamentului. Părea cam nevorbit, dar asta are mai puţină importanţă. Preşedintele le-a spus parlamentarilor şi, implicit, poporului, că România se află într-o situaţie grea, că sistemul de pensii este la pământ, că ţara nu se poate împrumuta de pe piaţa externă pe termen lung, că trebuie să facem sacrificii şi că, în nici un caz, romii români expulzaţi din Franţa nu reprezintă problema României. Mă rog, a mai spus preşedintele şi alte lucruri. Le cunoşteam.

Surprinde faptul că Traian Băsescu spune aceste lucruri cu aerul celui care doar ce a descoperit panaceul universal sau care doar ce s-a „teleportat” în prezent din alte vremuri. Mă întreb cât i-a luat preşedintelui să descopere toate aceste probleme, pentru că noi, ceilalţi, trăim în mijlocul lor, ne confruntăm cu ele zi de zi, fac parte din viaţa noastră.

Traian Băsescu se face că abia acum descoperă modul în care românul de rând este JEFUIT de fiecare zi pe care o trăieşte. JEFUIT de dreptul de a trăi decent, de a se bucura de roadele muncii sale, de a avea o viaţă normală, de a se dedica familiei, copiilor, de a cunoaşte plăcerile şi binefacerile unei civilizaţii la nivelul secolului XXI. JEFUIT de o clasă politică avară, dispreţuitoare, surdă la problemele poporului, o clasă politică fără Dumnezeu şi Ţară!

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: